Om Anette

Om mig

Jeg er ikke blot en fodplejer, men en fodplejer med en enorm motivation og dedikation til mit felt og med en personlig tilgang til mine kunder og behandlinger. Min rejse begyndte med en stressmelding. Herfra spirede en dyb kærlighed til at hjælpe andre og en stærk interesse for fodens sundhed og velvære. Efter omfattende uddannelse og erhvervelse af min autorisation har jeg nu dedikeret min karriere til at forbedre mine kunders liv og velvære gennem omhyggelig og professionel fodpleje.

Dette pleje-gen har altid været en stor del af mig og min person, og det er derfor heller ikke mærkeligt, at jeg har en baggrund som sygeplejerske. Dette tager jeg også med mig i min tilgang til fodpleje.

Min tilgang

Jeg ved, at hver kunde er unik, og derfor tilbyder jeg skræddersyede løsninger, der imødekommer individuelle behov. Fodmobilens formål er ikke blot at lindre ubehag, men også at fremme fodens generelle sundhed og velvære. Jeg arbejder med omhu og opmærksomhed på detaljerne for at sikre, at mine kunder efterlades med fødder, der føles friske og velplejede.

Book en tid

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen som kunde hos Fodmobilen og give dine fødder den kærlighed og opmærksomhed, de fortjener. Jeg har ingen faste åbningstider – vi planlægger mit besøg i fællesskab.

Kontakt mig i dag for at booke din næste behandling, hvor jeg sætter dine fødders sundhed og velvære i centrum. Du kan både ringe og SMS’e for at bestille en tid.